U bent hier

Anita

Anita care biedt een omvangrijk assortiment van beha´s, om te kunnen voldoen aan alle wensen en behoeftes van vrouwen na een borstoperatie. Alle beha´s zijn vervaardigd van huidvriendelijke en zachte materialen. Ze hebben een iets hoger gesneden en elastisch decolleté en een brede, zacht elastische ondercupband voor extra steun voor de prothese. De schouderbanden worden breder wanneer de maat toeneemt. Het aanbod omvat sportieve gladde beha´s, aangename bodys tot beha´s met vrouwelijke elegantie. Daarnaast zijn er de beha´s uit de collectie Anita comfort en Anita active die, door het innaaien van een cupafsluiter, als prothesebeha gedragen kunnen worden. Bekijk hier een deel van onze Anita collectie online.

Wij kunnen nog steeds ons werk doen! Hoe?

Waar het vak van een lingeriestyliste normaal gesproken persoonlijk en dichtbij de klant is, zijn we nu door de situatie genoodzaakt om letterlijk afstand te houden. Het was even wennen, maar we hebben we daar onze weg in gevonden.

Eigen risico

U heeft een mammaprothese aangeschaft en enige tijd later ontvangt u een specificatie. Daarna ontvangt u een rekening van uw zorgverzekeraar met het verzoek uw eigen risico, of een deel daarvan, te betalen. Verbaasd kijkt u naar uw rekening. Wordt dit niet door de zorgverzekering vergoed?

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Klacht? Kom er mee!

Ons doel is dat u met een tevreden gevoel huiswaarts keert. Wanneer dit niet het geval is, horen wij dit graag.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.