U bent hier

Anita

Anita care biedt een omvangrijk assortiment van beha´s, om te kunnen voldoen aan alle wensen en behoeftes van vrouwen na een borstoperatie. Alle beha´s zijn vervaardigd van huidvriendelijke en zachte materialen. Ze hebben een iets hoger gesneden en elastisch decolleté en een brede, zacht elastische ondercupband voor extra steun voor de prothese. De schouderbanden worden breder wanneer de maat toeneemt. Het aanbod omvat sportieve gladde beha´s, aangename bodys tot beha´s met vrouwelijke elegantie. Daarnaast zijn er de beha´s uit de collectie Anita comfort en Anita active die, door het innaaien van een cupafsluiter, als prothesebeha gedragen kunnen worden. Bekijk hier een deel van onze Anita collectie online.

Zomer collectie

Na een lange onzeker tijd, zijn we weer helemaal geopend. Hoe fijn is dat! Ondertussen is er ook al allemaal nieuwe collectie binnengekomen. Op dit moment werken we druk aan een nieuwe webshop, waar alle artikelen online getoond worden, zodat u vanuit huis alles kan bekijken.

Eigen risico

U heeft een mammaprothese aangeschaft en enige tijd later ontvangt u een specificatie. Daarna ontvangt u een rekening van uw zorgverzekeraar met het verzoek uw eigen risico, of een deel daarvan, te betalen. Verbaasd kijkt u naar uw rekening. Wordt dit niet door de zorgverzekering vergoed?

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Webshop!

Al onze artikelen vind u in onze webshop! Heeft u daar vragen over, dan kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.