U bent hier

Silima

Silima is een productielijn van Thämert Orthopädischen Hilfsmittel GmbH & Co. KG uit Großburgwedel, die in 1919 opgericht werd. Sinds meer als 30 jaren specialiseerde Thämert zich met de productielijn Silima op de productie en verkoop van borstprothesen, functionele lingerie en badmode voor een optimale verzorging van vrouwen die een borstoperatie ondergingen. Deze tradtie wordt nu onder een nieuwe firmanaam THUASNE Deutschland voortgezet. Door het intensieve contact met specialisten, vakmensen en patiënten alsook de voortdurende verbetering en vernieuwing van onze producten breiden wij ons assortiment Silima® borstprothesen, lingerie en badmode voortdurend uit.

Zomer collectie

Na een lange onzeker tijd, zijn we weer helemaal geopend. Hoe fijn is dat! Ondertussen is er ook al allemaal nieuwe collectie binnengekomen. Op dit moment werken we druk aan een nieuwe webshop, waar alle artikelen online getoond worden, zodat u vanuit huis alles kan bekijken.

Eigen risico

U heeft een mammaprothese aangeschaft en enige tijd later ontvangt u een specificatie. Daarna ontvangt u een rekening van uw zorgverzekeraar met het verzoek uw eigen risico, of een deel daarvan, te betalen. Verbaasd kijkt u naar uw rekening. Wordt dit niet door de zorgverzekering vergoed?

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Webshop!

Al onze artikelen vind u in onze webshop! Heeft u daar vragen over, dan kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.