U bent hier

Klik op de afbeelding voor alle(1) foto's.

Het is tijd voor een nieuwe beha!

Het is tijd voor een nieuwe beha! Uw oude beha kunt u deze maand bij ons inleveren. Tevens doen wij een check-up van uw huidige beha. De ingeleverde beha’s die nog in goede staat zijn gaan naar een goed doel in Oost-Europa.

Een beha moet voldoen aan hoogwaardige eisen, zoals het geven van goede ondersteuning, het geven van de perfecte belijning en moet vooral comfortabel zitten. Lever daarom uw oude beha in en ontvang €7,50 korting op een nieuwe beha. 

Deze actie is geldig tot en met 24 december en geldt uitsluitend bij het inwisselen van uw oude beha. Wij kunnen hierop geen uitzonderingen maken. 

Wij geven u persoonlijke aandacht. U kunt bellen of mailen voor een afspraak. Wij heten u graag welkom.   

Fijne decembermaand en een voorspoedig 2015. 

Janneke Douma, Jitske Annema & Anneke Annema

Le Papillon mammacare

Zomer collectie

Na een lange onzeker tijd, zijn we weer helemaal geopend. Hoe fijn is dat! Ondertussen is er ook al allemaal nieuwe collectie binnengekomen. Op dit moment werken we druk aan een nieuwe webshop, waar alle artikelen online getoond worden, zodat u vanuit huis alles kan bekijken.

Eigen risico

U heeft een mammaprothese aangeschaft en enige tijd later ontvangt u een specificatie. Daarna ontvangt u een rekening van uw zorgverzekeraar met het verzoek uw eigen risico, of een deel daarvan, te betalen. Verbaasd kijkt u naar uw rekening. Wordt dit niet door de zorgverzekering vergoed?

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Webshop!

Al onze artikelen vind u in onze webshop! Heeft u daar vragen over, dan kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.