U bent hier

Klik op de afbeelding voor alle(1) foto's.

Le Papillon in Lifestyle Experience op RTL 4

In december vorig jaar waren de opnames al gemaakt voor het programma Lifestyle Experience op RTL 4. In samenwerking met Anita Nederland zijn er bij Avalon lingerie en Le Papillon mamamcare te Burgum opnames gemaakt over het belang van een goede sportbeha en over het aanmeten van een borstprothese. De eerste uitzending over de sportbeha was in februari.

Op zondag 17 februari om 14.20 uur is er wederom een uitzending van Lifestyle Experience waarin Anneke Annema vertelt over een aanmeting van een borstprothese. Allemaal kijken!

Meer informatie over de uitzendingen:
http://www.lifestylexperience.tv/
http://www.anita.nl 

Zomer collectie

Na een lange onzeker tijd, zijn we weer helemaal geopend. Hoe fijn is dat! Ondertussen is er ook al allemaal nieuwe collectie binnengekomen. Op dit moment werken we druk aan een nieuwe webshop, waar alle artikelen online getoond worden, zodat u vanuit huis alles kan bekijken.

Eigen risico

U heeft een mammaprothese aangeschaft en enige tijd later ontvangt u een specificatie. Daarna ontvangt u een rekening van uw zorgverzekeraar met het verzoek uw eigen risico, of een deel daarvan, te betalen. Verbaasd kijkt u naar uw rekening. Wordt dit niet door de zorgverzekering vergoed?

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Webshop!

Al onze artikelen vind u in onze webshop! Heeft u daar vragen over, dan kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.