U bent hier

Klik op de afbeelding voor alle(1) foto's.

Special Shop Night bij Rinsma fashion

Op dinsdagavond 22 september organiseren het Tjongerschans ziekenhuis Heerenveen en Borstkankervereniging Nederland een Special shop night in Rinsma Fashion Plaza te Gorredijk. De aandacht gaat uit naar (ex) borstkankerpatienten. U krijgt advies van ervaren modestylistes en Nelleke Mulder, imagostyliste, zal een lezing geven. Wij zullen ook aanwezig zijn om tips en adviezen met u te delen. De avond is van 19.00-21.00 uur en er zijn geen kosten aan verbonden. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en u mag een introducee meenemen. 

U kunt zich aanmelden via de website van de Tjongerschans:

https://www.tjongerschans.nl/patiƫnten/patiƫnteninformatie/voorlichtingsbijeenkomsten/activiteiten-mammacare

Zomer collectie

Na een lange onzeker tijd, zijn we weer helemaal geopend. Hoe fijn is dat! Ondertussen is er ook al allemaal nieuwe collectie binnengekomen. Op dit moment werken we druk aan een nieuwe webshop, waar alle artikelen online getoond worden, zodat u vanuit huis alles kan bekijken.

Eigen risico

U heeft een mammaprothese aangeschaft en enige tijd later ontvangt u een specificatie. Daarna ontvangt u een rekening van uw zorgverzekeraar met het verzoek uw eigen risico, of een deel daarvan, te betalen. Verbaasd kijkt u naar uw rekening. Wordt dit niet door de zorgverzekering vergoed?

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Webshop!

Al onze artikelen vind u in onze webshop! Heeft u daar vragen over, dan kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.