U bent hier

Klik op de afbeelding voor alle(1) foto's.

Walk On! Op 12 oktober 2013

Wandel mee in de strijd tegen borstkanker!

Op 12 oktober 2013 vindt wandeltocht Walk On! plaats. Een wandeltocht die in het teken staat van (over)leven met en na het hebben van borstkanker. Met de opbrengsten worden goede doelen gesteund.

Walk On! 2013 wordt georganiseerd door Stichting Wandeltocht Heerenveen 2013, een initiatief van het jonge vrouwen-netwerk Linkin' Ladies. De 25 km lange wandeltocht staat in het teken van (over)leven met en na het hebben gehad van borstkanker. Met de opbrengst van de wandeltocht worden projecten en organisaties ondersteund die zich richten op borstkankeronderzoek- en zorg.

Vanaf 2012 heeft Linkin’ Ladies de organisatie in handen van deze wandeltocht. Tussen 2007 en 2011 werd dit evenement georganiseerd onder de naam “Bewegen voor Overleven” op de route Leeuwarden - St. Jacobiparochie. De wandeltocht is jaarlijks een groot succes. In 2011 hebben maar liefst 2500 deelnemers de 25 km volbracht.

Meer informatie op: www.walkonfriesland.nl

Zomer collectie

Na een lange onzeker tijd, zijn we weer helemaal geopend. Hoe fijn is dat! Ondertussen is er ook al allemaal nieuwe collectie binnengekomen. Op dit moment werken we druk aan een nieuwe webshop, waar alle artikelen online getoond worden, zodat u vanuit huis alles kan bekijken.

Eigen risico

U heeft een mammaprothese aangeschaft en enige tijd later ontvangt u een specificatie. Daarna ontvangt u een rekening van uw zorgverzekeraar met het verzoek uw eigen risico, of een deel daarvan, te betalen. Verbaasd kijkt u naar uw rekening. Wordt dit niet door de zorgverzekering vergoed?

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Webshop!

Al onze artikelen vind u in onze webshop! Heeft u daar vragen over, dan kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.