U bent hier

Klik op de afbeelding voor alle(1) foto's.

Wij kunnen nog steeds ons werk doen! Hoe?

Waar het vak van een lingeriestyliste normaal gesproken persoonlijk en dichtbij de klant is, zijn we nu door de situatie genoodzaakt om letterlijk afstand te houden. Het was even wennen, maar we hebben we daar onze weg in gevonden. Maar hoe meet je een bh of een bikini aan op anderhalve meter? Daar leggen graag iets over uit.

Zie het als een soort ambacht, een lingeriestylist met een timmermansoog. Met onze jarenlange ervaring zien we in een seconde of iemand de juiste pasvorm draagt. Ook op anderhalve meter blijft dat lingerieoog scherp haar werk doen. Af en toe moet er nog net iets aan de bh gecorrigeerd worden, dan leggen wij uit wat er moet gebeuren en zo kan de klant dit op aanwijzing van ons uitvoeren. We komen er samen uit en zo ontstaan er zelfs grappige situaties. Alles uiteraard op anderhalve meter afstand

Liever geen bezoek aan de winkel? Het scherpe lingerieoog werkt ook via videobellen. Mail dan even naar [email protected]

U kunt de winkel ook online bekijken. In leuke video’s -de een wat professioneler dan de ander, haha- vertellen we in de stories op Facebook en Instagram iets over verschillende items in collectie. Zo delen we onze kennis en hopen we u te inspireren. Elke zaterdagavond laten we de bloopers zien, want er moet ook nog iets te lachen zijn, niet?

Kortom: wij kijken graag met u mee, op welke manier u ook wenst! 

Instagram: @avalonlingerie
Facebook: @avalonburgum

Zomer collectie

Na een lange onzeker tijd, zijn we weer helemaal geopend. Hoe fijn is dat! Ondertussen is er ook al allemaal nieuwe collectie binnengekomen. Op dit moment werken we druk aan een nieuwe webshop, waar alle artikelen online getoond worden, zodat u vanuit huis alles kan bekijken.

Eigen risico

U heeft een mammaprothese aangeschaft en enige tijd later ontvangt u een specificatie. Daarna ontvangt u een rekening van uw zorgverzekeraar met het verzoek uw eigen risico, of een deel daarvan, te betalen. Verbaasd kijkt u naar uw rekening. Wordt dit niet door de zorgverzekering vergoed?

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Webshop!

Al onze artikelen vind u in onze webshop! Heeft u daar vragen over, dan kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.