U bent hier

Over ons

Le Papillon mammacare Le Papillon is een erkend medische speciaalzaak in het aanmeten van borstprotheses, lingerie en badkleding.

Het is belangrijk dat u op een zorgvuldige manier een keuze maakt voor uw prothese, bh of badpak. Daarom is uw bezoek aan Le Papillon alleen op afspraak. Zo wordt er voldoende tijd genomen voor persoonlijke aandacht en deskundig advies.

Ons streven is dat u met een tevreden gevoel naar huis kunt gaan. Om zeker te weten of u de juiste keuze heeft gemaakt, bellen wij twee weken na uw bezoek, om te informeren of alles naar wens is.

Le Papillon mammacare is aangesloten bij de S.E.M.H., een onafhankelijke stichting die de kwaliteit van erkende leveranciers van medische hulpmiddelen bewaakt. Wanneer u een prothese aanschaft heeft u vanzelfsprekend bepaalde verwachtingen. Bij S.E.M.H. erkende bedrijven ontvangt u een hoogwaardige kwaliteit, zowel van de prothese als van de dienstverlening.

Wij verzorgen ook de declaratie voor u bij uw zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar houdt rekening met uw wettelijk verplicht eigen risico en zal dit met u verrekenen indien dit nog open staat.

 

Pas op elkaar & blijf winkelen

Veilig winkelen, dat is belangrijk voor ons en voor u en dat kan! U bent van harte welkom.

Eigen risico

U heeft een mammaprothese aangeschaft en enige tijd later ontvangt u een specificatie. Daarna ontvangt u een rekening van uw zorgverzekeraar met het verzoek uw eigen risico, of een deel daarvan, te betalen. Verbaasd kijkt u naar uw rekening. Wordt dit niet door de zorgverzekering vergoed?

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Klacht? Kom er mee!

Ons doel is dat u met een tevreden gevoel huiswaarts keert. Wanneer dit niet het geval is, horen wij dit graag.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.